Ik kan mijn informatie niet uploaden/bewaren

Als je problemen ondervindt bij het uploaden van afbeeldingen, kan dit zijn omdat je een bestand gebruikt dat het systeem niet kan accepteren, zoals pdf- of doc-bestanden.

Een andere verklaring zou kunnen zijn dat het bestand te groot is. Volg de instructies die je aan de linkerkant van de 'box' vindt.

Als jouw bijgewerkte informatie niet wordt opgeslagen, probeer dan één gedeelte per keer in te vullen en klik vervolgens op 'Alle informatie opslaan' onderaan de pagina.

Als je problemen blijft ondervinden, stuur dan een screenshot en een beschrijving van het probleem naar de klantenservice.