Hoe valideer ik mijn lidmaatschap zodat ik mijn prijs/geschenk kan ontvangen?

Je kunt je lidmaatschap valideren en dus je geschenk / prijs ontvangen door in te loggen op EnfantBushido.be en op je naam te klikken in het menu bovenaan de pagina en vervolgens ‘Mijn profiel’ te selecteren.

Je dient alle velden in te vullen. Zodra alle informatie is ingediend, verschijnen er groene vinkjes naast alle secties. Vergeet niet om na voltooiing op de knop "Alle informatie opslaan" te klikken. Deze vind je onderaan de pagina.

Houd er rekening mee dat als het gaat om het valideren van gebruikers documenten zoals een kopie van je paspoort, rijbewijs of energierekening, je een afbeeldingsbestand moet uploaden. PDF's en andere soorten bestanden worden niet geaccepteerd door het systeem.

Zodra jou gegevens zijn goedgekeurd, ontvangt je een e-mail ter bevestiging. Als je de e-mail niet ontvangt, neem dan gerust contact op met de klantenservice voor hulp of bekijk "Ik ontvang geen e-mails".

Zorg er ook voor dat alles correct is ingevuld en gemarkeerd met een groen vinkje.

Kort nadat de informatie is goedgekeurd, wordt het geschenk / de prijs automatisch naar u verzonden