Ik weet mijn wachtwoord niet. Hoe kan ik het opnieuw instellen?

Als jij je hebt ingeschreven via één van onze introductie-aanbiedingen, dan werd je wachtwoord automatisch aangemaakt en naar je verzonden per e-mail. Indien jij je lidmaatschap aanmaakte op EnfantBushido.be, dan heb je zelf je wachtwoord gekozen.

In elk geval kun je gemakkelijk je wachtwoord terug vinden mocht je het vergeten zijn, of mocht je de e-mail met je login-informatie niet kunnen terugvinden.

Het enige dat je hoeft te doen is te surfen naar EnfantBushido.be. Klik dan op "Log in" bovenaan rechts. Selecteer "Wachtwoord vergeten" op de pop-up en geef dan het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven.

Nadat je op "bevestigen" hebt geklikt, zou je binnen enkele minuten je wachtwoord moeten ontvangen in je postvak in. Als de e-mail niet verschijnt, gelieve dan je ongewenste post na te kijken, aangezien ze soms foutief daar belanden.

Mocht het systeem een foutmelding geven, probeer dan eventueel één van je andere e-mailadressen in te geven. Misschien heb jij je per ongeluk ingeschreven met een oud e-mailadres.

Indien alles faalt, contacteer dan gerust onze klantendienst.