Hoe speel ik?

Wanneer je wilt spelen op EnfantBushido.be moet je eerst inloggen. Meld je aan in de rechterbovenhoek met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord. Als je hulp nodig hebt om je wachtwoord te herinneren, klik dan op "Wachtwoord vergeten" en we zullen je een e-mail sturen.

Indien je nog geen gebruiker bent, dan kan je snel een profiel aanmaken. Je moet enkel je naam en e-mailadres opgeven en een wachtwoord kiezen. Het is snel en gemakkelijk.

Bekijk een overzicht van alle games door op "Games" te klikken bovenaan de pagina, en klik op het spel dat je wenst te spelen.

Veel plezier!